November 5, 2011

Sedap Mata Memandang

by Taste Of Tapah

Jarang-jarang nak menceritakan hal-hal glamour dan entertainment  di belog Taste Of Tapah ini....

Namun sebab punya sedikit masa lebih malam ini, menunggu suami yang sedang bekerja, anak pulak dah tidur... Saja la nak sembang tentang perkara hiburan, yakni Anugerah Skrin TV3 'dari kaca mata' aku orang biasa...

Agak suram Anugerah Skrin 2011 malam ini, tidak menafikan kemenangan semua pihak, cuma suasana anugerah itu sendiri agak suram.... Pemilihan host, penghibur dan pemberi award itu kurang serasi... Namun tetap satu kelainan yang berani ditonjolkan, bukan senang nak menganjur Majlis-Majlis seperti ini, bagi komen memang senang... Guna air liur dengan taip jer...

Teringat masa aku jadi juruacara majlis masa Malam Perwakilan Pelajar waktu belajar dulu, mesti orang komen aku jugak kan.... Hu hu... Debaran lain macam woooo.... Cuba organise satu tengok....

Apa pun, this entry just nak share gambar celebrities yang aku rasa bila tengok, sedap mata memandang pada malam ini... Sopan dan Simple.. Jiwa diorang memang sama dengan aku... *eh ye ker*

Biarlah sopan dan sejuk orang memandang, walaupun tidaklah di kategorikan se-glamour mana....

Jom layan

 Diana Amir

Scha Al-Yahya... kalau pakai long sleeve dan berhijab sure lagi comel..... Insha-Allah one day..

Sekian...

P/S: Hiburan, hiburan juga dan pada masa sama jangan lupa hari ini adalah hari jemaah Haji semua berkumpul di padang Arafah, hayati lah, dan cuba lah mengamalkan apa yang di gariskan untuk hari ini iaitu 9 dzulhijjah sekiranya mampu.... Insha-Allah dunia kita lalui, akhirat kita miliki...


pictures taken from live.tv3.com.my/ask2011

1 comments:

Munnafendy said...

sukanya tgk diana amir...sweet je dia =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...