July 3, 2011

Sharpay's Fabulous Adventure

Sesiapa minat tengok High School Musical????

Kalau ada yang pernah tengok, sure kenal siapakah itu Sharpay.... Baru-baru ini Walt Disney mengeluarkan satu lagi siri baru iaitu watak Sharpay di dalam High School Musical di angkat menjadi Watak Utama dan siri itu di namakan "Sharpay's Fabulous Adventure"... 

When you think of Sharpay, you think of PINK.... PINK bag.. PINK OUTFIT!! (words from sneak peek)

PINK Outfit


PINK Bag

Aku on weekend bila ntah, tengok la cerita nih di mainkan kat Disney Channel... Dah nak dekat pertengahan cerita baru aku tahu DIA GILER PINK... Nak tau kenapa sebab musabab aku tak perasan dia dok pakai PINK!!!... sila scroll kat bawah:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Sharpay dah jadi BLUE!! BLUE bag... BLUE Outfit!!


Mula-mula ingat rabun kaler.. Cek-cek balik sihat lagi... TV rupanya dah tak berapa sihat da.... Terima kasih la sebab cerita ni baru perasan TV dah tukar kaler...  kah kah


-sekian-


moral of the stories
korang pikir la sendiri




3 comments:

misscha said...

tv aku yg kecik dah kaler black & white, serupa zaman dulu kala..hahah

Taste Of Tapah said...

ko pun ada jugak.. wakakaka... aku ok lagi la semua biru..kah kah

mrs redzuan said...

Hehehhe nak gelak gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...